HTML

NetSzemle

A www.netszemle.hu blogja

Friss topikok

Mire koncentrálok? Freeland, NetSzemle, Hálózatszervezés*

2011.02.24. 02:15 telkes

A NetSzemle aktuális projectjei:

1. Freeland/NetSzemle - Ez az én személyes virtuális királyságom. Mindenki kérhet útlevelet, aki szeretne jönni. Blogja. Linkek. Mint a neve is mutatja, Freelandban minden ingyenes, azaz hogy a "Lájkolás" számít fizető eszköznek. Ha valami, akkor ez adja a különleges zamatát ennek az ízig-vérig webkettes kísérletnek.

2. "Ki mer gazdag lenni? 2.0" - Kinek, miben, és hogyan segíthet a network marketing. A 14 évvel ezelőtti könyv folytatása: élesben - de cégnevek nélkül - közvetítem, mi a személyes sorsom a hálózatépítésben, ha a cél a lehető legrövidebb időn keresztül a lehető legtöbb pénzt keresni, hogy aztán megvehessem a kis trópusi magánszigetemet, elnevezném Freelandnak, és akkor ott, amit kitaláltam és az interneten "modelleztem", akár meg is valósíthatom. Ja és a téli hónapokban onnan tudósítanék, hm... Levél a jövőből gyakorlat. Az első lépések.

Minden frissen feltöltött videót a leggyorsabban a Youtube-csatornámon láthatsz, a válogatott videókat pedig ezen az oldalon.

A Youtube-csatorna látogatottsága:

Elértük a napi 1000 nézőt

A tartalomra koncentrálok, de szívesen fogadnék el segítséget - és lájkolnám is ezerrel, - ha valaki tudna segíteni az internetes marketing tudományával. Wolf Gábornál tanult arcok előnyben: mondjátok el a tapasztalataitokat!

Célcsoport: a kb. 1 millió magyar hálózatszervező 10%-a, vagyis az a 100.000 ember, akinek fontos az önfejlesztés. Ha ismersz ilyet, hívd fel a figyelmét erre az oldalra!

Szeretsz versenyezni? Kóstolj bele a FB-on indított like versenybe!

A verseny blogja.

*Hálózatszervezés alatt többet értek, mint MLM. "Networking" az eredeti angol neve, és talán valami jobb szót kellene kitalálni, mint a hálózatszervezés.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://netszemle.blog.hu/api/trackback/id/tr892686616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 10:15:05

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása